Trouwdag
podcast

5/5

'brengt me terug naar de dag'

De trouwdagpodcast in 4 stappen

kennismaking

Let's get personal. In dit gesprek vertellen jullie wat jullie voor ogen hebben, en komen wij met voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. We bespreken alvast welke gasten jullie bijvoorbeeld een groter verhaal in de podcast willen geven. Ter voorbereiding belt de podcastjournalist hen in de aanloop naar jullie trouwdag.

opname

Op de trouwdag gaat de opname-apparatuur aan! Er worden verschillende dingen opgenomen: de ceremonie, gesprekken met jullie geliefden, de geluiden en het geroezemoes eromheen, en gestolen woorden en momenten tussen gasten en het bruidspaar.

montage

In de montage sneuvelen de euhs en ehms. De ceremonie is leidraad en wordt aangevuld met alle parels die daaromheen zijn opgevangen. Het nummer bij binnenkomst, de gasten die jullie begroeten bij de trouwlocatie, de mooiste woorden van de babs...

podcast

Jullie krijgen de volledige podcast. Sommige stellen willen 'm op LP, fixen we. Anderen willen 'm op de bedankkaartjes met de gasten delen: kan ook! Of je houdt de podcast lekker privé.

Fragmenten uit de trouwdagpodcast van Erik en Lucie

Psst. De hele podcast horen?

Op een persoonlijke pagina ontvingen Lucie en Erik hun trouwdagpodcast. Normaal gesproken is de audio beveiligd met een wachtwoord, maar van het kersverse echtpaar mogen we hun verhaal met jullie delen. 

Wat jullie niet hoorden...

… omdat jullie druk waren met trouwen!

Voor de Trouwdagpodcast maken we een opname van de ceremonie. Dit vormt de basis voor jullie privé-trouwdagpodcast om later terug te luisteren. Je kunt altijd uitbreiden met interviews met je oma, getuige of beste vriend (we noemen maar wat mensen).

De Trouwdagpodcast is er al vanaf €990.

 • De ceremonie vastgelegd in kraakheldere audio
 • Optioneel: De verhalen verteld door jullie geliefde familie en vrienden en met de ceremonie gemonteerd tot één audioverhaal
 • Optioneel: Een nagesprek met het bruidspaar
 • Vastgelegd door een professioneel podcastjournalist

Upgrade mogelijkheden:

 • Een opname van de speeches en/of stukjes
 • De gehele opname van de ceremonie (ongemonteerd)
 • Een snelle preview – binnen drie dagen een korte versie van de podcast 
 • De podcast ontvangen op LP
  of op USB-stick in houten opbergdoosje
 • We horen graag jullie wensen – we maken de podcast op maat

Ja, ik wil meer weten

We maken elke Trouwdagpodcast op maat. We willen dan ook graag weten wat jíj belangrijk vindt om vast te leggen. Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Wat anderen ervan vonden

Wat prachtig. Ik beleef de dag weer met warmte, maar ook met het plezier. Wat een mooie herinnering. Zo liefdevol allemaal.
Tiny
Moeder van de bruid
Ik heb de podcast geluisterd tijdens het koken vanavond. Erg leuk om te horen en herinneringen terug te halen van die dag! Wat mooi dat jullie dit in jullie bezit hebben!
Lynette
Vriendin van de bruid

Blog over de Trouwdagpodcast