FAQ

Wat voor podcast krijg ik?

Je krijgt een verhalende podcast, met een spannend begin en een ontknoping op het eind. Dat betekent dat de opname van jullie verhaal wordt geknipt en geplakt, dat er muziek en geluiden worden toegevoegd en dat alle ‘ehs’ en ‘ehms’ verdwijnen. 

Wie is de eigenaar van de podcast?

Dat ben jij. Je krijgt een downloadlink voor het audiobestand. Wij zullen nooit de podcast of audiofragmenten publiceren zonder jouw toestemming.

Waar betaal ik precies voor?

De podcastmaker is een ervaren radiojournalist. Er komt aardig wat techniek kijken bij het maken van de podcast. Maar ook gevoel om het grote verhaal met alle kleine nuances goed vast te leggen. Je betaalt voor de tijd die de podcastmaker besteedt aan het goed vastleggen van jullie verhaal. Dit zijn voor de trouwdag-podcast bijvoorbeeld al twee dagen voor de montage van het geheel.

Hoe krijg ik de podcast?

Je krijgt de podcast thuis opgestuurd, samen met een downloadlink voor het audiobestand (.mp3). We kunnen ook kijken naar bijvoorbeeld kaartjes met daarop een QR-code, die je naar gasten kunt sturen of bij de uitnodiging of bedankkaart kunt stoppen. Sommige bruidsparen vinden het leuk om een paar dagen voor de bruiloft hun pre-weddingpodcast te delen. Dan kunnen gasten in de auto bijvoorbeeld al luisteren naar een ‘opwarmertje’ voor de bruiloft. 

Ik heb een heel ander idee voor een podcast?

Leuk! We zeggen eigenlijk nooit nee tegen een idee. Sterker nog, we vinden vaak een goede manier om het in de podcast te verwerken. 

Waarom hanteren jullie geen vaste prijzen?

We vragen je altijd naar jouw ideeën en verwachtingen. Waar de één het belangrijk vindt om alle opa’s en oma’s een podium te geven voor een verhaal, wil een ander juist het liefste van iedere aanwezige een korte boodschap opnemen. Ook bieden we extra’s aan, zoals kaartjes met daarop de QR-code om te versturen naar vrienden en familie. Of het opnemen van een speciale audio-uitnodiging. Of het drukken van een lp met daarop de podcast. Vandaar dat we vanaf-prijzen hanteren. 

We luisteren heel goed naar wat jij wilt, en komen met een aanbod op maat.