Pre-wedding
podcast

5/5

״voorpret voor onszelf en onze vrienden en familie״

De pre-weddingpodcast in 4 stappen

kennismaking

Let's get personal. In dit gesprek vertellen jullie wat jullie voor ogen hebben, en komen wij met voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Samen stellen we een plan op voor jullie eigen podcast.

opname

Het moment dat de microfoon aangaat! De opname is gewoon bij jullie thuis. Maak je geen zorgen om de vragen en antwoorden, onze podcastjournalist bereidt jullie goed voor.

montage

In de montage sneuvelen de euhs en ehms en worden muziek en achtergrondgeluiden toegevoegd. Van het gesprek blijft een gevatte versie over: een mini-docu zoals je 'm in de kroeg zou vertellen.

podcast

Jullie krijgen de volledige podcast. Sommige stellen willen 'm op LP, fixen we. Anderen willen 'm meesturen met de uitnodiging (maken we zo een leuke variant voor). Of je houdt de podcast lekker privé.

Deel jullie liefde

We maken voor iedereen een offerte op maat, afgestemd op jullie wensen. Willen jullie de hele uitnodiging in audio? Dat kan! 

De pre-wedding podcast kun je al geven vanaf €990.

  • Jullie liefdesverhaal in .mp3
  • Ge-edit tot een mini-documentaire
  • Door een professionele podcastjournalist
  • Ook inpasbaar op jullie eigen trouw-website 

Ja, ik wil een pre-wedding podcast voor mijn bruiloft

Al onze podcasts maken we op maat. We vragen je dus ook naar wat jíj belangrijk vindt om vast te leggen. Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.