Podcast
cadeau

5/5

״Zo'n mooie blijvende herinnering"

Het podcast-cadeau in 4 stappen

kennismaking

We bellen je op om alvast wat informatie te verzamelen over het bruidspaar en de groep waarmee je deze podcast cadeau wilt geven.

opname

We vragen je een groep aan te maken met alle 'cadeaugevers' en de podcastjournalist toe te voegen. In de groep stelt de journalist zich voor en geeft iedere deelnemer een set vragen om te beantwoorden.

montage

In de montage sneuvelen de euhs en ehms. Er wordt een lopend verhaal ge-edit van de gedeelde antwoorden. Uiteindelijk ligt er een gevatte versie van jullie herinneringen en verhalen.

podcast

Jullie krijgen de Trouwens-pod-card met daarop de link naar de podcast. Jullie schrijven jullie namen er nog op en dan... is 'ie klaar om te overhandigen aan het bruidspaar!

Het Podcast-cadeau voor Mark en Yvet

Verras het bruidspaar

Geef een wel heel persoonlijke podcast cadeau aan het bruidspaar. 

Het podcast cadeau kun je al geven vanaf €780.

  • Geef met een groep
  • Verrassende vragen door onze podcastjournalist, waardoor iedereen een goed verhaal heeft
  • Ge-edit tot een sprankelende podcast

 

Ja, ik wil een podcast 
cadeau geven!

Al onze podcasts maken we op maat. We vragen je dus ook naar wat jíj belangrijk vindt om vast te leggen voor het bruidspaar. Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Wat anderen ervan vonden

De samenwerking met Marjolein ging super! Marjolein dacht goed mee en is ontzettend creatief. Het bruidspaar en alle gasten (die ook mee hadden gedaan aan dit cadeau) waren verwonderd over het uiteindelijke eindresultaat. Ik raad dit ontzettend aan!
Nicole
Ceremoniemeester
Echt mooi gedaan. Knap in elkaar gezet. Ze gaan dit fantastisch vinden!
Julia
Vriendin van de bruid